Werken en leren

Werken en leren

pdf

De Jutters streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. We bieden goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkheden.

Jouw nieuwe collega’s

Binnen De Jutters werk je binnen kleine, vaak multidisciplinaire teams. Collegialiteit staat voorop. Iedereen is gelijkwaardig aan elkaar en als jij verantwoordelijkheid durft te nemen, is er voldoende ruimte om je ideeën tot wasdom te laten komen. Jouw mening doet ertoe.

Alvast kennismaken met drie collega’s? Lees de verhalen van Clarie die als speltherapeut en traumabehandelaar werkt, Nadine die als gezinsbehandelaar werkt of dat van Romy die bij de digitale poli werkt.

Werken en leren bij De Jutters

De Jutters kinder- en jeugdpsychiatrie biedt een breed behandelaanbod voor kinderen, jongeren en hun omgeving. U kunt poliklinisch werken, met een bijzondere doelgroep in onze klinische afdelingen, in een multidisciplinair jeugdteam binnen een gemeente of bij één van onze FACT-teams die op outreachende wijze hulp bieden aan jongeren met psychiatrische problemen.

Parnassia Groep

De Jutters maakt onderdeel uit van Parnassia Groep. Als collega van Parnassia Groep kun je rekenen op een plaats waar je tot je recht komt. Onze collega’s zijn ons kapitaal. En daarom ondersteunen we hun ontplooiing en investeren we in jouw ontwikkeling.

Op zoek naar een vacature of vrijwilligerswerk? Kijk voor het meest actuele aanbod op onze vacaturesite.

Stageplaatsen

De Jutters heeft stageplaatsen voor bijvoorbeeld de opleidingen verpleegkunde, sociaal pedagogische hulpverlening (SPH), orthopedagogiek of psychologie. Als stagiair(e) word je begeleid door een ervaren vakgenoot. Vanwege het specialistische karakter biedt De Jutters alleen langdurige stageplaatsen. Bekijk het actuele vacatureaanbod voor stages op de website van de Parnassia Groep Academie.

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij  Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater

Sinds 1988 zijn wij erkend als opleidingsinstelling voor kinder- en jeugdpsychiaters. Met trots, want door op te leiden kunnen we alle opgedane kennis, vaardigheden en expertise overdragen aan basisartsen. Bovendien profiteren we van de nieuwsgierige, onderzoekende en soms ook kritische blik van enthousiaste AIOS (arts in opleiding tot specialist).  Let op: je kunt alleen solliciteren als je arts bent en een 2 ½ jarige opleiding als AIOS psychiatrie hebt gevolgd.

Meer informatie

Secretariaat Opleiding Psychiatrie
T 088 – 357 03 22
E opleidingpsychiatrie@parnassiagroep.nl

Opleiding tot gedragswetenschapper

De Jutters biedt ook enkele praktijkplekken aan studenten van de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch-neuropsycholoog. De opleidingen voor gedragswetenschappers worden vanuit een externe instantie vormgegeven. Aanmeldingen voor deze opleidingen kunnen worden ingestuurd bij een RINO, waar wordt besloten over deelname. Voor informatie over de opleidingen en de (vooropleidings-)eisen verwijzen we graag naar de website van de Parnassia Academie.