Werken en leren

Werken en leren

pdf

De Jutters streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. Het zorgbedrijf biedt goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkheden.

Werken en leren bij De Jutters

De Jutters kinder- en jeugdpsychiatrie biedt een breed behandelaanbod voor kinderen, jongeren en hun omgeving. U kunt poliklinisch werken, met een bijzondere doelgroep in onze klinische afdelingen, in een multidisciplinair jeugdteam binnen een gemeente of bij één van onze FACT-teams die op outreachende wijze hulp bieden aan jongeren met psychiatrische problemen.

Parnassia Groep

Als medewerker van Parnassia Groep kunt u rekenen op een plaats waar u tot uw recht komt. Onze medewerkers zijn immers ons kapitaal. En daarom ondersteunen we hun ontplooiing en investeren we uw ontwikkeling.

Op zoek naar een vacature of vrijwilligerswerk? Kijk voor het meest actuele aanbod op onze vacaturesite.

Stageplaatsen

De Jutters heeft stageplaatsen voor bijvoorbeeld de opleidingen verpleegkunde, sociaal pedagogische hulpverlening (SPH), orthopedagogiek of psychologie. Als stagiair(e) word je begeleid door een ervaren vakgenoot. Vanwege het specialistische karakter biedt De Jutters alleen langdurige stageplaatsen. We hebben helaas geen mogelijkheden voor kortdurende stages, snuffelstages en maatschappelijke stages. Ook zijn er geen leer- of werkplaatsen en is het niet mogelijk om een open sollicitatie voor stage in te sturen. Bekijk het actuele vacatureaanbod voor stages op de website van de Parnassia Academie.

Wij verzoeken je om je stage verzoek in te dienen via de website van de Parnassia Academie. Kies daar voor Stageplaatsen, je opleidingsniveau en kies dan de vacature met de juiste regio waarvoor je wilt solliciteren. Mocht je opleiding er niet bij staan kies dan voor "overige stageplaatsen".

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij  Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater

Sinds 1988 zijn wij erkend als opleidingsinstelling voor kinder- en jeugdpsychiaters. Met trots, want door op te leiden kunnen we alle opgedane kennis, vaardigheden en expertise overdragen aan basisartsen. Bovendien profiteren we van de nieuwsgierige, onderzoekende en soms ook kritische blik van enthousiaste AIOS (arts in opleiding tot specialist).  Let op: je kunt alleen solliciteren als je arts bent en een 2 ½ jarige opleiding als AIOS psychiatrie hebt gevolgd.

Meer informatie

Secretariaat Opleiding Psychiatrie
T 088 – 357 03 22
E opleidingpsychiatrie@parnassiagroep.nl

Opleiding tot gedragswetenschapper

De Jutters biedt ook enkele praktijkplekken aan studenten van de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en klinisch-neuropsycholoog. De opleidingen voor gedragswetenschappers worden vanuit een externe instantie vormgegeven. Aanmeldingen voor deze opleidingen kunnen worden ingestuurd bij een RINO, waar wordt besloten over deelname. Voor informatie over de opleidingen en de (vooropleidings-)eisen verwijzen we graag naar de website van de Parnassia Academie.