Nieuws

Nieuws van De Jutters

08 juni 2017

Is uw kind snel boos? Of vindt hij/zij het moeilijk om met een teleurstelling om te gaan? De training Minder boos helpt kinderen tussen de 8 en 12 jaar met gedragsproblemen om beter met hun negatieve gevoelens om te gaan.

Of vindt uw kind het soms lastig om met andere kinderen te spelen? Bijvoorbeeld omdat hij/zij niet zo goed weet hoe je moet vragen om mee te doen, of niet (goed) weet hoe voor zichzelf op te komen. De sociale vaardigheidstraining Powerkidzzz is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar met beginnende psychische problemen en beperkte sociale vaardigheden.

Aanbod korte trainingen

De trainingen Minder Boos en Powerkidzzz worden in juli tijdens vier bijeenkomsten van drie uur gegeven. Normaal zijn het acht bijeenkomsten van 1,5 uur per week.

Minder Boos
Minder Boos vindt op maandagochtend en woensdagochtend plaats in de eerste twee weken van de zomervakantie: 10 juli, 12 juli, 17 juli en 19 juli.
Tijd: 9:30-12:30 uur

Powerkidzzz
Powerkidzzz vindt op dinsdagochtend en donderdagochtend plaats in de eerste twee weken van de zomervakantie: 11 juli, 13 juli, 18 juli en 20 juli.
Tijd: 9:30-12:30 uur

Ook worden de trainingen Rots en water en Plezier op school tijdens de zomer gegeven.

Rots en water
Ben je snel boos? Lukt het niet om op een goede manier ruzies op te lossen? Rots en water kan jou helpen om voor jezelf op te komen én om beter met andere mensen om te gaan.

De workshop Rots en Water wordt in de zomer tijdens drie bijeenkomsten van drie uur (normaal 8 bijeenkomsten van 1,5 uur) gegeven. Data: 10, 11 en 12 juli. 
Tijd: 09:30-12:30 uur  

Met plezier naar de middelbare school
De 2-daagse training Plezier op school is bedoeld voor aanstaande brugklassers, die de stap naar de middelbare school spannend vinden. Tijdens de training wordt geoefend met allerlei situaties die kunnen voorkomen bij de start op de nieuwe school, zoals een praatje maken, aansluiten bij een groepje en opkomen voor jezelf.
Er worden twee trainingen ingepland, de eerste op maandag 16 en woensdag 18 augustus, de tweede op dinsdag 15 en donderdag 17 augustus.
Tijd: 9:30-15:30 uur

Vragen of aanmelden?

Stel ze gerust. U kunt bellen met 088 – 358 80 80.

Aanmelden voor de zomertrainingen kan via het digitale aanmeldformulier.