Nieuws

Nieuws van De Jutters

08 mei 2013

Heeft u een leerling die zich steeds vaker terugtrekt en somber lijkt? Of verstoort een leerling de lessen vanwege druk of agressief gedrag? De psychologen van De Jutters kunnen helpen. Wij bieden spreekuren op scholen of bij het CJG of de huisartsenpraktijk in de buurt. Een psychologische screening, een korte behandeling of voor consultatie en advies aan u als docent; u kunt ervoor terecht bij De Jutters.

We gaan graag in gesprek met scholen

We gaan graag met u in gesprek om bijvoorbeeld een spreekuur in te richten bij u op school (basisschool, voortgezet, middelbaar of hoger onderwijs) of in de buurt in het CJG of bij een van de huisartsenpraktijken. Alle leerlingen kunnen daar terecht voor een behandeling van hun psychische klachten. Onze ervaren psychologen kunnen kinderen met verschillende psychische klachten behandelen en voorkomen dat die erger worden: van sombere gevoelens tot angstklachten en van problemen thuis tot gedragsproblemen.

Direct van start en kortdurende behandeling

Kinderen en jongeren met psychische klachten kunnen hulp krijgen bij De Jutters. Wat zijn de klachten? En wat past bij het kind of de jongere? Samen kijken we welke behandeling het beste bij hem of haar past: een individuele behandeling, groepsbehandeling of preventiegroep. Zo kunnen we kinderen en jongeren snel weer op weg helpen en er samen voor zorgen dat hij of zij zich weer gelukkig gaat voelen.

Ook spreekuren en preventie-aanbod

Naast onze spreekuren kunnen we beginnende depressies vroegtijdig opsporen met ons preventie-aanbod Happyles.

Meer informatie?

We praten graag met u door over de mogelijkheden op uw school. Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Telefoon: 088 358 8 999 of mail.