Samenwerking

Samenwerking

pdf

De Jutters werkt graag samen.

Heeft u vragen dan kunt u ons altijd mailen. Liever telefonisch? Bellen met een van onze psychologen of psychiaters kan via 088 358 8 999.

Transitie jeugdzorg

Wij helpen u graag bij het invullen van de verantwoordelijkheid voor de jeugd ggz. Met onze verschillende specialismen helpen wij kinderen met psychische of psychiatrische problematiek binnen de kaders die u ontwikkelt. Meer informatie transitie jeugdzorg.

Ziekenhuis en huisartspraktijk

Wij werken in verschillende ziekenhuizen en in verschillende huisartsenpraktijken. Als u meer informatie wilt of geïnteresseerd bent in samenwerking kunt u contact met ons opnemen.

Onderwijs

We werken op verschillende scholen, waar we behandelen of aanschuiven bij het ZAT. Als u meer informatie wilt of geïnteresseerd bent in samenwerking kunt u contact met ons opnemen.

Schooladvies: contact met docenten

Uw leerling heeft ADHD, autisme of gedragsproblemen. Hoe kunt u daar het beste mee omgaan in uw lessen en in contact met uw leerling? Wij helpen u graag. Samen kijken we wat de beste manier is om uw leerling zo goed mogelijk te laten functioneren op school. Zo weet u niet alleen beter wat u kunt doen bij leerlingen met ADHD of autisme, maar kunnen we ook samen de beste behandeling bieden. Want we weten uit ervaring en onderzoek dat een behandeling het beste werkt als die ook thuis en op school wordt toegepast.

Lees meer over onze samenwerking met scholen.

Jeugdzorg en ggz

Heeft u een cliënt met een psychische klacht of stoornis die u binnen uw organisatie niet kunt behandelen? U kunt altijd contact met ons opnemen om te overleggen over hoe wij uw cliënt samen verder kunnen helpen. Wij kunnen een diagnose stellen, een behandeling starten, overnemen of een aanvullende behandeling bieden. Meer informatie samenwerking jeugdzorg en ggz.