Consultatie en advies

Vragen over aanmelden?

Voor vragen over een aanmelding, het herkennen van problematiek en het zoeken van een passende behandeling, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Mailen Aanmelden

Consultatie en advies

pdf

U bent verwijzer? Ons team van psychiaters en psychologen helpt u graag met vragen, consultatie of second opinion over een patiënt, cliënt, aanmelding of behandeling.

Overleg met kinder- en jeugdpsychiater

Heeft u behoefte aan overleg met een kinder- en jeugdpsychiater over bijvoorbeeld medicatie of diagnostiek? Wilt u graag advies van een van onze psychiaters over ons zorgaanbod? Of heeft u twijfels of een (oud-)cliënt (opnieuw) behandeling nodig heeft in de jeugd-ggz of jeugdzorg? Wij geven graag consultatie en advies aan huisartsen, kinderartsen, psychologen en andere professionals. U kunt hiervoor mailen met Liesbeth Kalma, kinder- en jeugdpsychiater bij De Jutters. Telefonisch kunt u haar bereiken via onze klantenservice: 088 358 8 999.

Telefonisch spreekuur De Banjaard

Voor consultatievragen over kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek en (vermoeden van) licht verstandelijke beperking biedt De Banjaard telefonisch spreekuur voor verwijzers op maandag t/m donderdag van 12.00 - 12.30 uur via 088 358 8 040.

Voor een crisis of een psychiatrische beoordeling neemt u contact op met onze crisisdienst.

Vragen over een cliënt bij ons in behandeling?

Omdat de privacy van onze cliënten belangrijk is, verstrekken wij aan anderen in principe alleen informatie met toestemming van onze clienten. Als u als verwijzer vragen heeft over een cliënt die bij ons in behandeling is kunt u het best contact opnemen met de behandelaar. Als u een andere relatie met de client heeft en informatie wil dan is hiervoor toestemming van de client nodig. Als u deze toestemming heeft kunt u ook het beste contact opnemen met de behandelaar.