Denk je dat je hulp nodig hebt? Jouw huisarts of het wijkteam in het CJG kunnen jou verder helpen en verwijzen naar De Jutters. De zorg bij De Jutters is gewoon verzekerd. Kan je niet naar de afspraak met jouw behandelaar komen? Dan horen we dat graag direct. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zeg je een afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij jou in rekening. Deze rekening van 65 euro wordt direct naar jou toegestuurd en de kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Verwijzing

Jouw huisarts of hulpverlener kan inschatten wat er aan de hand is en welke hulp goed voor je is. Hij of zij kan jou een verwijzing geven naar passende hulp. Met een verwijzing voor psychologische hulp kan je terecht bij De Jutters.

Wil je niet direct naar de huisarts, dan is het toch goed om je klachten te bespreken. Je kan bijvoorbeeld gaan praten met je ouders, je zorgcoördinator op school, een maatschappelijk werker op school of in de wijk of bijvoorbeeld je woonbegeleider. Hij of zij kan inschatten of je meer hulp nodig hebt en je verder helpen om de beste zorg te vinden.

 

 

Verder lezen

Vragen over aanmelden? Vragen over aanmelden?

Voor vragen over een aanmelding, het herkennen van problematiek en het zoeken van een passende behandeling, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Mailen Aanmelden