Werken bij De Jutters

Waarom De Jutters?

De Jutters kinder- en jeugdpsychiatrie biedt een breed behandelaanbod voor kinderen, jongeren en hun omgeving. U kunt poliklinisch werken, met een bijzondere doelgroep in onze klinische afdelingen, in een multidisciplinair wijkteam binnen een gemeente of bij één van onze FACT-teams die op outreachende wijze hulp bieden aan jongeren met psychiatrische problemen.

Parnassia Groep

Als medewerker van de Parnassia Groep kunt u rekenen op een plaats waar u tot uw recht komt. Onze medewerkers zijn immers ons kapitaal. En daarom ondersteunen we hun ontplooiing en investeren we uw ontwikkeling.

Op zoek naar een vacature of vrijwilligers werk? Kijk voor het meest actuele aanbod op onze vacaturesite.

Stageplaatsen

Wij verzoeken je om je stage verzoek in te dienen via de website van de Parnassia Academie

Kies daar voor Stageplaatsen, je opleidingsniveau en kies dan de vacature met de juiste regio waarvoor je wilt solliciteren.

Mocht je opleiding er niet bij staan kies dan voor "overige stageplaatsen".

Opleidingsplekken

Leren en tegelijk aan het werk in de geestelijke gezondheidszorg bij de Parnassia Groep? Dat kan via legio mogelijkheden bij onze zorgbedrijven op MBO, HBO, HBO-master, WO niveau. Ook hebben we een Specialistenopleiding. Kijk eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Uiteraard zijn al onze opleidingen gecertificeerd.

Inspirerend werkgeverschap

De Jutters streeft naar een integer en inspirerend werkgeverschap. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering. Het zorgbedrijf biedt goede opleidingsmogelijkheden, een grote flexibiliteit in werktijden en interne mobiliteitsmogelijkheden.