Over ons

De Jutters diagnosticeert en behandelt kinderen, jongeren en jongvolwassenen met psychische klachten. Ons doel: een optimale ontwikkeling van de jongere, om een zo gewoon mogelijk leven te kunnen leiden. Dat doen we dichtbij thuis en samen met de jongere en zijn familie, omdat we weten dat het essentieel is om de persoonlijke omgeving bij de behandeling te betrekken.

Om de kwaliteit van onze zorg te garanderen, baseren wij ons op wetenschappelijk onderzoek, jarenlange praktijkervaring en de kennis en ervaring van cliënten. We bieden bovendien complete zorg en houden tijdens de behandeling intensief contact met de school, huisarts en andere (jeugd)zorginstellingen. Zo kunnen we altijd zorg op maat bieden, en werken we samen met de cliënt naar een toekomst op eigen kracht.

Dit is wie wij zijn:

  • De cliënt staat centraal en bepaalt wat hij wil bereiken
  • We werken altijd samen met de familie
  • Thuis, in de wijk, op school of online: wij behandelen de cliënt in zijn eigen omgeving
  • De cliënt krijgt de zorg die hij nodig heeft: zo intensief als nodig en zo kort als mogelijk
  • Wij bieden kwaliteit: onze behandelingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, jarenlange praktijkervaring en de kennis en ervaring van cliënten

De Jutters werkt vanuit verschillende locaties in de regio Haaglanden. We werken samen met ziekenhuizen, huisartsen, onderwijs, Centra voor Jeugd en Gezin en gemeenten en met andere jeugdzorg- en ggz-instellingen. De Jutters is in 2003 ontstaan uit een fusie van de toenmalige Jutter en het ambulante jeugdcircuit van Parnassia.  Sinds januari 2016 is De Jutters gefuseerd met Parnassia Groep.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Ons bestuur bestaat uit

Jozien Snijders, bestuurder voorzitter
Arjan Theil, bestuurder zorg
Jan van Schilt, bestuurder bedrijfsvoering


Ons zorgaanbod

Het aanbod van De Jutters is heel divers en zo goed mogelijk toegespitst op de wensen van het kind of de jongere. De zorg van De Jutters is georganiseerd in de volgende behandelcentra:  

 


Onze jaarverslagen

Lees verder in onze jaarverslagen:


Brochures De Jutters

Brochure: De Jutters, denkt met je mee

Brochure: Welkom bij De Jutters 


De Jutters is onderdeel van Parnassia Groep.


Aanmelden of meer informatie?

070 850 7 850
Op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur

De Jutters
Dr. van Welylaan 2
2566 ER Den Haag

Direct aanmelden Mailen Onze locaties