Verwijzing en verzekering

Verwijzing en verzekering

pdf

Denk je dat je hulp nodig hebt? Jouw huisarts of het jeugdteam in het CJG kunnen jou verder helpen en verwijzen naar De Jutters. De zorg bij De Jutters is gewoon verzekerd. Kan je niet naar de afspraak met jouw behandelaar komen? Dan horen we dat graag direct. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zeg je een afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij jou in rekening. Deze rekening van 65 euro wordt direct naar jou toegestuurd en de kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

 

Verwijzing

Jouw huisarts of hulpverlener kan inschatten wat er aan de hand is en welke hulp goed voor je is. Hij of zij kan jou een verwijzing geven naar passende hulp. Met een verwijzing voor psychologische hulp kan je terecht bij De Jutters.

Wil je niet direct naar de huisarts, dan is het toch goed om je klachten te bespreken. Je kan bijvoorbeeld gaan praten met je ouders, je zorgcoördinator op school, een maatschappelijk werker op school of in de wijk of bijvoorbeeld je woonbegeleider. Hij of zij kan inschatten of je meer hulp nodig hebt en je verder helpen om de beste zorg te vinden.

Verzekering

Een behandeling bij De Jutters wordt vergoed door de zorgverzekering. Lees hier meer over bij gewoon verzekerd.

Verder lezen

Vragen of aanmelden?

Wij zijn elke werkdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur
Mailen Aanmelden