In vijf gesprekken op weg

pdf

Je zit niet lekker in je vel. Je loopt vast op school, hebt thuis problemen of voelt je bijvoorbeeld erg down. Als je er zelf niet uit lijkt te komen en je wilt graag snel en goed geholpen worden, dan kunenn we  jou in korte tijd weer positief op weg helpen.

Voor wie is het 5-gesprekkenmodel?

Kinderen en jongeren met psychische problemen kunnen het 5-gesprekkenmodel volgen. Je voelt je bijvoorbeeld down, angstig of hebt iets ergs meegemaakt wat je nog niet hebt verwerkt. Ook als je ADHD of autisme hebt kun je het In vijf gesprekken op weg volgen, om in korte tijd weer op weg te worden geholpen. Je ouders kunnen hierbij ook betrokken worden.

Wat is In vijf gesprekken op weg?

Kort als het kan en lang als het moet. Dat is kortweg In vijf gesprekken op weg: je krijgt in 5 gesprekken een behandeling, zonder wachtlijst. Uit jarenlange ervaring en uit wetenschappelijk onderzoek weten we dat we sommige kinderen en jongeren met 5 gesprekken alweer goed op weg kunnen helpen.

De kracht van In vijf gesprekken op weg zit in de 5 gesprekken, waarin het model werkt als een snelkookpan: kort en krachtig en helder en overzichtelijk tot de kern van het probleem komen. We kijken samen naar wat er wel goed gaat, waar jouw kracht zit en wie van de mensen in jouw omgeving jou kunnen helpen. Heb je toch meer hulp nodig? Dan zoeken wij samen met jou de beste zorg.

Wat leer ik bij In vijf gesprekken op weg?

In vijf gesprekken op weg kijkt er iemand met jou mee: welke richting wil jij op in je leven en wat houdt jou tegen? Dat gaan we samen met jou, en soms ook met je ouders onderzoeken. Wie ben je, hoe ging het vroeger met je en wat zijn je wensen? Aan de hand van deze vragen formuleren we een doel waar we samen aan gaan werken.  

Praktische zaken

  • Het 5-gesprekkenmodel bestaat uit maximaal 5 gesprekken
  • Je kunt de 5 gesprekken alleen (individueel) volgen of samen met je ouders
  • Je gaat direct van start, er is geen wachtlijst voor het 5-gesprekkenmodel
  • Een gesprek duurt 45 minuten
  • Je volgt de 5 gesprekken bij De Jutters, in Zoetermeer of in Voorburg
  • Heb je meer of andere hulp nodig? Wij zorgen ervoor dat je de juiste hulp vindt

Vragen of aanmeldingen