Aanmelding en afspraak

pdf
Hoe je je aanmeldt, een afspraak maakt of afzegt lees je hier. 

Aanmelden

Met een verwijzing van een arts of een medisch specialist kan je bij ons aangemeld worden of je zelf aanmelden. Wanneer we je aanmelding hebben bellen we jou, je ouders of je verwijzer binnen vijf dagen voor aanvullende informatie, zodat we weten bij wie je het beste terecht kan voor een diagnose en behandeling. We maken dan een afspraak voor het eerste gesprek. Je krijgt een brief met de uitnodiging voor dit gesprek en start je behandeling. Let op: voor een preventiegroep heb je geen verwijzing nodig.

Afspraak maken

Na je eerste gesprek maak je een vervolgafspraak met je behandelaar.

Je kunt je legitimeren

Iedereen die zorg krijgt in Nederland verplicht om zich te legitimeren, dus ook als je bij De Jutters in behandeling bent. Dat betekent dat je altijd een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs moet meenemen als je een afspraak hebt bij De Jutters. Lees er meer over op de website van de Rijksoverheid

Afspraak afzeggen

Kan je niet naar de afspraak met jouw behandelaar komen? Dan horen we dat graag direct. Zo kunnen wij iemand anders weer sneller helpen. Zeg je een afspraak niet 24 uur van tevoren af, dan brengen wij een deel van de kosten bij jou in rekening. Deze rekening van 65 euro wordt direct naar jou toegestuurd en de kosten worden niet vergoed door de verzekering. Dit noemen we ook wel een no-show.

Vragen of afspraak maken?

Wij zijn elke werkdag open van 08:00 uur tot 17:00 uur
Mailen Aanmelden