Direct aanmelden

Kinderen of jongeren tot 23 jaar kunnen bij ons aangemeld worden via onderstaand online aanmeldformulier of stuur een aanmeldformulier per fax (070 850 7 899) of per post naar De Jutters, Centrale Aanmelding en Toeleiding, Postbus 61452, 2506 AL Den Haag.
Voor een aanmelding is een verwijzing van een arts of medisch specialist verplicht, deze kunt u uploaden of meesturen per fax, post of e-mail naar cat-secretariaat@dejutters.com. Voor een aanmelding voor GGZ-jeugdpreventie is geen verwijzing nodig. Doet u een online aanmelding maar wilt u meer informatie meesturen, dan kan dit ook per fax, post of e-mail naar cat-secretariaat@dejutters.com.

Ontvangt u na verzending niet direct een kopie van het ingevulde aanmeldformulier in uw mailbox? Neem dan contact met ons op via: 070-8507575.

Alleen verwijzers kunnen kinderen of jongeren verwijzen naar De Banjaard. U kunt voor een verwijzing naar De Banjaard gebruik maken van het aanmeldformulier De Banjaard.

Let op: iedereen die zorg krijgt in Nederland verplicht om zich te legitimeren, dus ook als je bij De Jutters in behandeling bent. Dat betekent dat je altijd een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs moet meenemen als je een afspraak hebt bij De Jutters. Lees er meer over op de website van de Rijksoverheid.  

Eén of meer verplichte velden zijn niet of onjuist ingevuld. Vul deze velden alsnog (correct) in en klik op 'Verzenden'

Direct aanmelden

+Meer
verwijzingen
+Meer
problemen

U kunt de verwijzing uploaden of samen met andere relevante informatie voor de aanmelding mailen naar CAT-secretariaat@dejutters.com of via de post toesturen De Jutters, Centrale Aanmelding en Toeleiding, Postbus 61452, 2506 AL Den Haag.